Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2014 11:37 - Върнете младостта и здравето с вълшебния тибетски чай
Автор: doktori Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1426 Коментари: 0 Гласове:
1



 Ако искате да се подмладите, да се тонизирате и да прочистите тялото и душата си като се заредите със здраве и сила, то тогава ви трябва чаша тибетски чай. Тази вълшебна напитка е толкова мощна, че се приготвя и приема само веднъж в годината, след което може да се направи отново след 12 месеца.

 

Известният тибетски чай е много популярен първо на Изток, а после в целия свят и се прилага от векове, но у нас той доби слаба едва преди няколко години. Става въпрос за смес от билки и природни продукти, които имат невероятно силен и позитивен ефект върху човешкия организъм. Съчетанието между отделните съставки правят така, че тялото и духа на човек се възраждат. Полезният тибетски чай подмладяват тялото, тонизират го и го пречистват.

 

Според запознати рецептата за вълшебния тибетски чай е с доказан антиоксидантен и здравословен ефект, но за да има ефект, с него не бива да се злоупотребява. Както вече споменахме, тибетски чай на младостта и здравето се приготвя веднъж на всеки 12 месеца. Той представлява комбинацията от няколко известни билки и притежава много добър физиологичен ефект, спомагайки за пречистване на тялото от отровите и токсините. Това от своя страна води до отслабване, подмладяване и регулиране на физиологичните процеси в тялото.

 

Чудодейният тибетски чай има способността да прочиства бъбреците, черния дроб, жлъчката, да премахва плаките, натрупани по кръвоносните съдове и да стопява мазнините по корема и около талията.

 

След терапия с тибетски чай кожата, косата и ноктите стават естествено здрави, лъскави и блестят, защото организмът е пречистен.

 

За един цикъл на пречистване с тибетски чай са необходими по 100 грама от билките жълт кантарион, лайка, безсмъртниче и пъпки от бяла бреза. Приготвянето се прави по принцип вечер като две лъжици от билковата смес се запарват с 500 милилитра вряла вода. Запарката престоява около час, след което се прецежда и се изпива половината течност преди сън. Другата половина се прибира в хладилник и се пие сутрин половин час преди закуска, затоплен до стайна температура. Пиенето на тибетски чай се прави докато количеството на изсушените билки свърши.

 

Свързани статии:

3 тибетски рецепти за здраве и младост

Пригответе си мурсалски чай за здраве и дълголетие

Чаят от куркума – напитката на японските дълголетници

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: doktori
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 820945
Постинги: 1104
Коментари: 44
Гласове: 260
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930